Incet incet, reusim

Cand eram mai mic, chiar si acum, eu nu las pe nimeni niciodata sa ma ajute, dar gresesc. De exemplu, azi faceam teme, iar bunicul meu incerca sa ma ajute

-Andrei, ca sa calcu…

-Bunicule, lasa-ma sa fac singur!!!

Se facea ca greseam tare mult. Peste cateva minute il rugam sa ma ajute. Acum insa, scriind aceasta povestioara, mi-am dat seama ca e mai bine sa primesc ajutorul cu mare placere, mai ales de la rude.

S-a intamplat vreodata sa ai un frate mai mic si sa nu-l suporti? Incearca sa te pui in locul lui si sa te joci cu el, sa va imprieteniti mai mult. O sa vedeti ca e foarte benefic, o sa vrea sa va ajute in absolut tot, si daca ai o treaba mai grea si uiti un lucru, poate ca el te va ajuta, iti va reaminti sau poate chiar o va face mai usoara lucrand cot la cot cu tine. In timp, am realizat ca sa ai un fratior mai mic chiar ajuta. Incearca sa-l integrezi pe cat posibil in treburile tale. O sa deveniti ca mine si fratele meu, iar noi doi suntem de nedespartit.

Eu si Vlad suntem foarte apropiati. Ne bucuram mereu unul pentru celalalt, iar asta este minunat. Incerc sa ma joc cat mai mult cu el, deoarece e placut pentru amandoi.

Acum, el e plecat la Sinaia, si mi-e tare dor de el. Mai vorbim la telefon, dar arareori are timp. Imi place sa ascult tot ce imi povesteste de acolo. Chiar astazi e cursa de masini, de la Ploiesti pana la Cota 1400. A zis ca o sa imi trimita poze.

Ma bucur mult ca am un asa frate. Cand ne jucam impreuna murim amandoi de ras. E cel mai bun lucru care mi-sa intamplat vreodata.

Eu si el dormim in acelasi pat, si e chiar distractiv sa vezi ca se catara pe tine…hi hi! Imi place sa-l aud citind din carticica lui inainte de culcare, Tom Sawyer. Ador cand imi arata cate-un zambet larg de tot.

Il iubesc foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/puideomr/public_html/wp-content/themes/arcade-basic/single.php on line 26