Despre Prietenie

A fost odata ca niciodata o gradina, in care erau multe flori. Doua dintre ele erau tare bune prietene, desi erau diferite: una dintre ele era garoafa de culoare roz, iar una din ele era albastrica albastra.

Intr-o zi, pe cand proprietara casei uda florile, o uda pe albastrea. Suparata, garoafa o impinse mai incolo si intra sub stropitoare. Albastreaua se supara si ea, apoi a impins-o pe garoafa si se strecura sub stropitoare.

Si tot se impinsera asa ca nici nu observara ca erau amandoua sub stropitoare. Se pusera amandoua pe ras.

A doua zi, proprietara casei le-a schimbat locul, punand garoafa mai departe de albastrea. Au fost tare triste… dar imediat cum vazu ca garoafa s-a ofilit din aceasta cauza a mutat-o inapoi. Ea a inflorit pe loc.

Peste trei zile, proprietara a mai adus o albastrea. Garoafa se imprieteni mai mult cu cea noua, iar pe cea veche o invita la joaca, iar ea era suparatasi raspundea: “Nu!”

Intr-o zi, albastreaua veche ii spuse garoafei:

-Nu mai vreau sa fiu prietena cu tine!

-Dar de ce? intreba garoafa

-Pentru ca tu vrei sa fi prietena doar cu cealalta, nu si cu mine.

-Ba nu, noi doua nu suntem doar prietene, suntem cele mai bune prietene, adica eu si cu tine!

Pentru ca garoafa sa nu le incurce, si-au spus, cea veche – “Lily”, iar cea noua – “Moly”.

Cele trei prietene au invatat sa se tina in brate pe timpul iernii, sa le fie cald. Erau de nedespartit.

Cand crescura mari, veni proprietara casei cu un catelus pe nume Ralph. El era tare dragalas si ii placea mult sa stea de vorba cu cele trei prietene.

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/puideomr/public_html/wp-content/themes/arcade-basic/single.php on line 26